شنبه 29 ارديبهشت 1403      

نوع خبر 
 
 
ثبت اختراع دکتر نسیم نادری افتخاری دیگر برای مرکز قلب وعروق شهید رجایی

 


به گزارش واحد روابط عمومی مرکز : دکتر نسیم نادری به همراه تیم محقق خود دکتر پیمان کیهان ور ، سارا طیبی حسن پور و مریم آریافر ، موفق به تهیه فرمولاسیون جدیدی در زمینه  تهیه « چاشنی خوراکی مخصص بیماران قلبی ( بدون سدیم) دست یابند.

دکتر نسیم نادری متخصص قلب وعروق ، فلوشیب نارسایی و پیوند قلب و معاون پژوهشکده قلب  و عروق در گفتگوی اختصاصی با واحد روابط عمومی مرکز گفت : از سال 1393  ما به این فکر افتادیم که یک چاشنی خاص برای بیماران قلبی که از خوردن نمک معذور می باشند  تهیه کنیم که حس طعم غذای خوب ، بدون نمک را ایجاد نماید. هنگامیکه نمک به غذای خود نمی زنیم در واقع  ما طعم غذا را به خوبی احساس نمی کنیم مخصوصاً بیماران نارسایی قلبی که نباید نمک مصرف کنند کیفیت زندگیشان پائین آمده و نمی توانند بصورت شایسته از غذای مصرفی خود لذت ببرند ، لذا ما برآن شدیم چاشنی ای را تهیه کنیم که یا سدیم نداشته یا حدقل سدیم را داشته باشد که بتوان در مزه دار کردن غذا ی بیمارانی که دارای نارسائی قلبی هستند ، مفید واقع گردد .

این عضو هیأت علمی مرکز در ادامه یاد آور شد که هر انسان سالمی هم در جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی می تواند از این چاشنی استفاده نماید.

وی در ادامه به تیم تحقیقاتی خود اشاره کرد و گفت : تیم با نظر موافق بر آن شد که از یک شرکت صنایع غذایی دعوت بعمل آید و در این خصوص مشورتهایی را کسب  و مطالعات و کارهای تحقیقاتی را آغاز کنیم و در قدم اول مطالعاتی بر روی گیاهان و سبزیجات از نظر منع در بیماران قلبی  صورت گرفت و تداخلات با دارو ها بخصوص وارفارین، ریسکها  و خطرات بررسی شد و سبزیجاتی که می توان در این چاشنی برای اینگونه بیماران استفاده  شود ، شناسایی شدند .

دکتر نادری در ادامه به توصیه هایی از سوی انجمن های بین المللی از جمله انجمن قلب و عروق آمریکا اشاره کرد که چگونه مزه دار کردن غذا از انواع  سبزیجات مجاز می تواند اثر مثبتی بر اشتهای بیماران قلبی بگذارد .

وی در ادامه افزود : حدود چهار ماه به طول انجامید تاما بتوانیم  از ترکیب سبزیجات ، به چاشنی برای بیماران قلبی دست یابیم که جایگزین نمک در غذاهای آنها باشد  . توضیح به اینکه ما توانستیم چهار نوع چاشنی  با فرمول و ترکیب خاص استخراج نمائیم . این چهار نوع چاشنی به ترتیب چاشنی خورشت ، چاشنی خورشت همراه کاری ، چاشنی ماست و خیار و سالاد و چاشنی کباب می باشد .

این نوع چاشنی ها به صورتی است که اگر در غذا نمک استفاده نشود ، مزه غذا عوض نشده و قابل خوردن می‌باشد .  و سپس تستهای مختلفی از نظر میکروبی و شیمیایی توسط شرکت صنایع غذایی از نظر آزمایشگاهی انجام شد و چندین غذا با این نوع چاشی ها به منظور تست مزه طبخ گردید و سپس مراحل ثبت اختراع صورت پذیرفت .

معاون پژوهشکده قلب وعروق  مدت ثبت اختراع را یکسال اعلام کرد و افزود : از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران داور هایی انتخاب شد که به این اختراع رای دادند و مراحل مختلفی را پشت سر گذاشت تا به مرحله ثبت  رسید .

 
خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس از: اکبر جعفری
 

شنبه 19 تير 1395  16:11

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 29 ارديبهشت 1403  6:59:34
تعداد بازديد از اين خبر : 11049
indian sex video italiano porno malay porn video peliculas porno malay porn xxx porno