به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، این جلسه در مورخ 25 آذرماه سال جاری با حضور دکتر علیرضا جلالی رئیس،دکتر مسعود رفعتی معاون توسعه و برنامه ریزی منابع،اکبر طاهری مدیر مرکز و دیگر مسئولین در سالن همایش D مرکز برگزار شد.
در این جلسه در خصوص تله مدیسین و پزشکی از راه دور که شامل مباحث پکس،انتقال image در شبکه و قابلیت سیستم های شبیه ساز بحث و تبادل نظر شد.
دکتر علیرضا جلالی در ادامه گفت : سیستم پکس حدود چهار سال است که در چند بخش از مرکز قلب و عروق شهید رجایی به صورت محدود راه اندازی شده که ما بیشتر ازیک سال است که پیگیر این موضوع هستیم و تا یک ماه دیگر نیز کاملا" از این سیستم بهره برداری میکنیم.
در ادامه مهندس تقی خانی درباره بکار گیری انرژی نو در مراکز درمانی به نکاتی اشاره کردند.
دکتر جلالی به تعریف این مهم پرداخت و افزود: انرژی نو یا انرژی جایگزین به آن دسته از انرژیها گفته میشود که برای تولیدشان از منابع بدون کربن استفاده میگردد؛ مانند انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی دریایی، زمین گرمایی، نیروگاههای آبی و کربن خنثی مانند زیست توده. از هیدروژن نیز که در پیلهای هیدروژنی قادر به ذخیره انرژی است، به عنوان انرژی نو نام برده میشود.
این نوع انرژیها معایب سوختهای فسیلی مانند افزایش غلظت دیاکسیدکربن و در نتیجه افزایش دمای کره زمین و تغییرات آب و هوایی و آلودگی زیست محیطی را ندارد علاوه بر این منابع تولید آنها تمام ناشدنی و بدون محدودیت است.
انرژیهای نو را میتوان در مقیاسهای کوچک (نیروگاه کوچک خارج مدار یا نیروگاه کوچک مدار بسته) هم استفاده کرد.در حواشی و در جاهای دور افتاده نقش انرژیهای نو به خوبی نمایان می شود.کنیا دارای بالاترین نرخ سالانه فروش سیستمهای کوچک خورشیدی (۲۰-۱۰۰ وات)به میزان ۳۰۰۰۰ سیستم در سال می باشد. نگرانی دربارهٔ تغییرات زیست محیطی در کنار افزایش قیمت روزافزان نفت و اوج تولید نفت و حمایت دولتها، باعث رشد روزافزون وضع قوانینی میشود که بهره برداری و تجارتی کردن این منابع سرشار تجدید پذیر را تشویق می کنند.
و مرکز نیز اهدافی را برای استفاده بهینه در این امر مد نظر دارد ،که بتواند بیشتر از انرژی جایگزین استفاده نماید و هم بتواند هزینه ها را بطور قابل توجهی کاهش دهد.
خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس از: اکبرجعفری