يکشنبه 30 ارديبهشت 1403

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از غرفه مرکز قلب و عروق شهید رجایی در دومین جشنواره نوآوری

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ،تحقیقاتی،درمانی قلب وعروق شهید رجایی ،کانون سلامت بیمارستانی در دومین جشنوار نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورخ دوازدهم اسفند ماه سال جاری در سالن همایش زکریای رازی  برگزار شد که به مدت دو روز ادامه داشت.
کانون نوآوری سلامت بیمارستان در این جشنواره بزرگترین غرفه  را به خود اختصاص داده بود و شامل مرکز آموزشی ؛تحقیقاتی ،درمانی قلب وعروق شهید رجایی بیمارستان حضرت علی اصغر، بیمارستان روانپزشکی ایران ،بنیاد بیماری های نادر،مرکز تحقیقات ژنتیک، مرکز تحقیقات نارسایی قلب، مرکز تحقیقات الکترو فیزیولوژی قلب، مرکز تحقیقات الکتروکاردیوگرافی قلب، مرکز تحقیقات مداخلات قلبی عروقی ، مرکز تحقیقات بیماریهای دریچه ای قلب،بیمارستان مدنی تبریز،بیمارستان سینای اصفهان، بود که بیشترین بازدید کننده ها را به خود اختصاص داده بود .
دکتر علیرضا جلالی رئیس مرکز درنشست خبری گفت :امسال دومین سال نمایشگاه نوآوری می باشد که دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشرو در بحث نوآوری در دانشگاه ها می باشد وروز نوآوری از ابتکاران این دانشگاه است و کانون هایی را  تشکیل داده است .

ایشان ابراز خرسندی از شرکت در این جشنواره نمود و افزود:کانون نوآوری نقطه شروعی می باشد تا کلیه اساتید خلاقیت ها ونوآوری های خود راسازماندهی وهدفمند کنندوبتوانند آنرا ارائه دهند.
او خاطر نشان کرد این نوآوری ها وارائه گارگاه ها باعث افزایش انگیزه اساتید در سال های آتی خواهد شد.
این کانون از چند غرفه شامل :محل امضا ی تفاهم نامه، تغذیه ،برگزاری کارگاه ها،سیستم نوبت دهی ،سیستم پکس تشکیل شده بود.
در ادامه  کانون توسط دکتر منصوری رییس دانشگاه تهران ومعاونین ،دکترعلیرضا جلالی رییس مرکز،دکتر رفعتی ،دیگر مسئولین ،پزشکان ،اساتیدوپرسنل مرکز واساتید مراکز دیگر بازدید گردید.
دکتر منصوری غرفه مرکز قلب و عروق شهید رجایی را یکی از بهترین غرفه های نوآوری خواند و امیدوار شد در سال های آتی بتواند پیشرو در عرصه نوآوری باشد.
در انتها رئیس دانشگاه از کیک دومین جشنواره نوآوری در غرفه مرکز قلب و عروق شهید رجایی رونمایی کرده و از چندین نوآوری پرده برداری کرد.
گالری عکس: public-relationship.old.rhc.ac.ir/fa/gallery/60/PhotoList/دومین.جشنواره.نوآوری.html
خبرنگار افتخاری واحد روابط عمومی: فاطمه فیاضی نژاد
يکشنبه 13 اسفند 1391  15:46