يکشنبه 30 ارديبهشت 1403

انعقاد تفاهم نامه مرکز قلب و عروق شهید رجایی با مراکز مختلف در دومین جشنواره نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ،تحقیقاتی،درمانی قلب وعروق شهید رجایی تفاهم نامه با اهداف عمومی سازی نو آوری، توسعه شبکه های نوآوری، بومی سازی فناوری ودانش فنی در زمینه علوم پزشکی ،طراح وتوسعه خدمات محصولات بر مبنای ایده های جدید ،ارتقای مهارت های نوآوری در رشته های پزشکی وعلوم وابسته و به منظور افزایش قابلیت وتوانمندی های علمی مرکز قلب وعروق شهید رجایی تفاهم نامه هایی را با بیمارستان سینای اصفهان،بیمارستان شهید مدنی تبریز،بنیاد بیماری های نادر،بیمارستان روانپزشکی ایران،بیمارستان علی اصغر،نانو فناوری، دانشگاه علم وصنعت و شرکت پویا پرتو پیشرفته امضا نمود.

گالری عکس: public-relationship.old.rhc.ac.ir/fa/gallery/61/PhotoList/انعقاد.تفاهم.نامه.نوآوری.۱۳۹۱.html
خبرنگار افتخاری واحد روابط عمومی: فاطمه فیاضی نژاد
يکشنبه 13 اسفند 1391  15:48