شنبه 15 ارديبهشت 1403

برگزار ی سمینار یک روزه تشخیص ودرمان فشار خون وتازه های آن در مرکز قلب وعروق شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ،تحقیقاتی،در مانی قلب وعروق شهید رجایی سمینار یک روزه تشخیص ودر مان فشار خون وتازه های آن به مناسبت هفته سلامت وشعار فشار خون راجدی بگیریم در تاریخ 22فروردین سال جاری در سالن Bمرکز از ساعت 8-13:30همراه با امتیاز باز آموزی با حضور دکترعلیرضا جلالی رئیس مرکز ،دکتر رفعتی دبیر ستاد سلامت ومعاون توسعه،مدیریت،وبرنامه ریزی منابع، اساتید،پزشکان وپرستاران برگزار گردید.

دکتر جلالی ضمن تبریک هفته سلامت بحث پرفشاری خون ودیابت را دو بیماری که فراگیری گسترده دارند دانست وگفت:این دوبیماری همه ساله هزینه های زیادی رادر اقتصاد درمان و بهداشت دولت هاتحمیل می کنند.
وی اشاره کرد :شیوع این دو ،روز به روز در حال افزایش است وسن شیوع آن کاهش یافته است این بیماران به علت ناشناخته بودن وعدم غربالگری خوب موقعی تشخیص داده می شوند که بیمار دچار عوارض شده وهزینه های زیادی را برای اقتصاد کشور وخانواده به بار آورده است .
وی در ادامه خاطر نشان کرد :سازمان بهداشت جهانی شعار فشار خون را جدی بگیریم رامحوریت قرارداده وقراراست به مدت یکسال برنامه هایی را در این زمینه داشته باشند.
دکتر علیرضا جلالی، نقش آموزش در تمام سطوح ،بیماران ونقش گسترده آن جهت تشخیص به موقع وحداقل عوارض وهزینه ها  را مهم خواند.

دکتر گل پیرا در افتتاحیه این سمینار گفت:سبک زندگی ،غذاهای پرچرب ،کم تحرکی،وزندگی ماشینی باعث افزایش شیوع فشار خون بالا شده است وفشار خون را به عنوان قاتل خاموش معرفی کرد.وی گفت:فشار خون بالا مهمترین ریسک فاکتور بیماری های ایسکمی قلب می باشد که مهمترین عامل مرگ ومیر می باشد.
اوتصریح کرد:با افزایش آگاهی جامعه عوارض فشار خون بالا کاهش یافته است وباید جامعه را به تغییر سبک زندگی ،غذاهای سالم ودوری از استرس دعوت کرد.
درانتها هدف از این سمینار راتشخیص به موقع ،درمان وکاهش عوارض فشار خون بالا دانست.
در این سمینا ر یک روزه اساتید مجرب در مورد تعریف وشیوع فشار خون ،پاتوفیزیولوژی ومکانیزم ایجاد آن،تشخیص وبررسی اولیه،عوارض قلبی وعروقی آن،فشار خون وبیماریهای کلیوی واندو کرین،فشار خون در زنان وحاملگی،اهداف در مانی ودر مان های غیر دارویی،فارماکولوژی داروهای فشار خون،درمان دارویی آن،کریز هایپر تنشن ودرمان های اینترونشن فشار خون به بحث وگفتگو پرداختند.

گالری عکس:public-relationship.old.rhc.ac.ir/fa/gallery/68/PhotoList/برگزار.ی.سمینار.یک.روزه.تشخیص.ودرمان.فشار.خون.وتازه.های.آن.در.مرکز.قلب.وعروق.شهید.رجایی.html
خبر نگار افتخاری واحد روابط عمومی فاطمه فیاضی نژاد

جمعه 23 فروردين 1392  7:7