شنبه 3 شهريور 1403

انتصاب فریدون محمودی بعنوان سرپرست حراست مرکز قلب و عروق شهید رجایی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران
برادر گرامی آقای فریدون محمودی
سلام علیکم
احتراما، با توجه به اهداف و وظایف محوله از سوی مرکز حراست وزارت متبوع و هماهنگی بعمل آمده ا مراجع ذیصلاح به
موجب این حکم، جنابعالی با حفظ سمت مسئولیت در حراست دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، به عنوان سرپرست حراست مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند سبحان و عنایات حضرت ولی عصر (عج) و در راستای نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشته و ضمن رعایت ضوابط و قوانین موضوعه و اصول اسلامی، احترام به شان و کرامت والای انسانها و دفاع از آرمانهای شهدا و منویات مقام معظم رهبری را سر لوحه کار خود قرار دهید.
امید است با استفاده از تجارب خدمتی و بکارگیری تمام ظرفیت های مدیریتی و هم افزایی همکاران در جهت حراست از سرمایه مادی، معنوی و ارزشی نظام از هیچ کوششی دریغ ننموده و همواره موفق بوده باشید.
ومن ا... التوفیق
سرپرست حراست دانشگاه