يکشنبه 30 ارديبهشت 1403

سومین مرحله مسابقه کتابخوانی مفاتیح الحیات

مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری سومین مرحله مسابقه کتابخوانی، ویژه رابطین محترم از کتاب شریف مفاتیح الحیات، تالیف آیت الله عبدالله جوادی آملی(مدظله العالی)، فقیه و مفسر بزرگ قرآن مجید نموده است.

منبع این مرحله از مسابقه:
بخش سوم «تعامل مردم و امت اسلامی» از صفحه 431 تا انتهای صفحه 638
امیر المومنین(علیه السلام) نظام و حکومت را برای جامعه همانند رشته تسبیح برای دانه های آن می داند که بهره گیری از دانه ها بدون آن ممکن نیست.(خطبه 124 نهج البلاغه)
در آموزه های دینی مطالبی فراوان درباره نظام اسلامی آمده است و در بخش سوم از کتاب مطالب مهمی در چهار فصل بیان شده است که شامل: نظام سیاسی، نظام اجتماعی، شهرسازی و شهرداری و امور اقتصادی است.

طریقه ارسال پاسخنامه :
پاسخنامه را از محل مشخص شده جدا نموده بوسیله فکس به شماره 66581663 ارسال و یا به آدرس "انتهای بلوار کشاورز، بیمارستان امام خمینی(ره)-طبقه فوقانی مسجد المهدی(عج) مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران پست نمائید.

دریافت سوالات از آدرس: nahad-tums.ir/sal1392/mafatihhayat-3.pdf
يکشنبه 22 ارديبهشت 1392  7:54