پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

طراحی سیستم جامع کدگزاری محتوای آموزش بیمار برای اولین بار در کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز، جلسه هم اندیشی رابطین آموزش سلامت مرکز با حضور معصومه کبیری مدیر اداره پرستاری و علی انصاری فر سوپروایزر آموزش سلامت و تعدادی از رابطین در روز چهارشنبه مورخ دهم مهرماه سال جاری در سالن
D برگزار گردید.

در ابتدای جلسه معصومه کبیری مدیر پرستاری، با برشمردن اهمیت بحث آموزش بیمار، ابراز امیدواری نمود که با به سرانجام رسیدن اقدامات واحد آموزش سلامت، گروههای مختلف تخصصی مانند پزشکان، پرستاران، کارشناسان تغذیه،

فیزیوتراپی، پارکلینیک و... با ارائه محتوای جداگانه آموزش برای بیماران، روند بهبودی بهتر و دقیق تری را برای آنها فراهم کنیم.

سپس در ادامه علی انصاری فر سوپروایزر آموزش سلامت مرکز ضمن خوش آمد گویی و تشکر از حضور رابطین آموزش سلامت و با تشکر و قدردانی از زحمات حسن آبادی و نیز حمایت های دکتر جلالی ، بهروز سلطانی در مدیریت قبلی و عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید، به بیان ساختار و سازماندهی طراحی شده برای اجرای بهتر آموزش سلامت در مرکز پرداخت و ضمن معرفی و آموزش 20 فرم طراحی شده در واحد آموزش سلامت به تشریح سیستم کدگزاری محتوای آموزش سلامت پرداخت که این طراحی برای اولین بار در کشور به اینگونه جامع در نظر گرفته شده است.

وی ابراز امیدواری نمود که با اجرای این سیستم و با حمایت های دکتر نوحی ریاست محترم مرکز، بتوانیم در یک افق سه ساله، آموزش بیمار را در پیرامون توجهات بیماری های قلب و عروق داشته باشیم

انصاری فر در پایان این جلسه از کلیه اساتید و همکارانی که به نوعی دغدغه آموزش بیمار را دارند درخواست نمود تا با ارائه نظرات ارزنده خویش این واحد را در دستیابی سریعتر به اهداف خود رهنمون باشند.

لازم به ذکر است، باکس های آموزش بیمار شامل مستندات مورد نیاز هر بخش به تعداد 50 عدد به شکل زیبایی توسط واحد آموزش سلامت طراحی شده بود که در پایان در اختیار رابطین سلامت قرار گرفت تا در بخش ها مورد استفاده همکاران قرار گیرد.

خبرنگار : سید امیر حسین میرکمال
عکس از: اکبر جعفری