سه شنبه 11 ارديبهشت 1403

اولین کارگاه بهبود کیفیت در راستای پیشبرد اهداف اعتبار بخشی

اولین کارگاه بهبود کیفیت در راستای پیشبرد اهداف اعتبار بخشی مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی در سال1393 در مورخ 21 اردیبهشت در سالن B به سخنرانی جناب آقای دکتر رضا گل پیرا و با حضور مترون، مسئول بهبود کیفیت، سوپروایزران، سرپرستاران و کارشناسان اعتباربخشی برگزار گردید. در این کارگاه یک روزه، جناب آقای دکتر رضا گل پیرا مباحثی از جمله مدیریت کیفت جامع، بهبود کیفیت در مراکز درمانی با دیدگاه اعتبار بخشی، روش های تدوین برنامه بهبود کیفیت در بخش های درمانی و... مطالبی را مطرح نمودند و خاطر نشان کردند وجود برنامه بهبود کیفیت در راستای برنامه استراتژیک و اندازه گیری شاخص های مربوط به هر حیطه برای یک مرکز درمانی پویا امری ضروری بوده و باید انسجام کامل و زیر نظر مدیران طراحی و نظم و نظارت کافی پیاده سازی و پایش گردد.

داشتن چندین برنامه، علاوه بر ارتقاء کیفیت مرکز، باعث بالا رفتن انگیزه کارکنان و هم چنین ایمنی و رضایت بیماران خواهد گردید.

دوشنبه 22 ارديبهشت 1393  13:48

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403  18:25:47