دوشنبه 24 ارديبهشت 1403

برگزاری کارگاه آموزشی مانور زلزله وآتش سوزی درمرکز قلب وعروق شهید رجایی
بحران به صورت بخش جدایی ناپذیر و طبیعی حیات سازمانها و جوامع امروزدرآمده است. امروزه بحرانها دیگر ویژگی غیرعادی، کمیاب و اتفاقی برای جامعه جهانی تلقی نمی شود، بلکه در تاروپود جوامع مدرن رخنه کرده است.شدت و ابعاد برخی از بحرانها به حدی است که بشر باید با استفاده از دانش، عقل، منطق و ابتکارات خود به مقابله با حوادث غیرمترقبه بپردازد.متاسفانه پژوهشهایی که در سالهای اخیر درمورد پی آمدها و خسارات گسترده جهانی و مالی بلایای طبیعی در برخی کشورهای جهان انجام گرفته نمایانگر این است که آمادگی برای مقابله با بحران وجود نداشته و مقابله با بحران نیز به طور غیرموثر و غیرعلمی انجام گرفته است. بر این اساس دبیر کمیته بحران مرکز پس از انجام مانور های متعدد از قبیل قطع برق و قطع شبکه در بیمارستان وبرگزاری همایش مدیریت بحران با حضوراعضاء مدیران بحران بیمارستان های کل کشور در تاریخ 93/10/10 ،  همزمان با آغاز هفته سلامت ، به منظور ارزیابی آمادگی همه جانبه بیمارستان در مقابل بلایا وبحران های احتمالی نظیر زلزله ،آتش سوزی و.....در روز پنج شنبه 94/2/3 اقدام به برپائی کارگاه آموزشی مانور زلزله وآتش سوزی با دعوت اساتید برجسته از سازمان امداد ونجات ، ستاد مدیریت بحران منطقه وسازمان آتش نشانی ، نمودند. در این کارگاه 130 نفره که از گروههای مختلف بیمارستان شرکت داشتند، مطالب آموزشی با عناوین : اطفاء حریق ، امداد ونجات در بلایا ، نحوه تخلیه بیمارستان، تریاژ وکمک های اولیه در زمان بحران وهمچنین محل پناه گیری وبرپائی چادر های اسکان در منطقه ایمن ،بیان گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4
سه شنبه 8 ارديبهشت 1394  14:2