دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

مصاحبه با بیمار بستر ی در بخش پست سی سی یو مردان

آقای معصومی لطفا" خودتان را معرفی نمائید؟

ناصر معصومی آ ل آقا هستم 82 ساله، ساکن تهران
چطور شد که به این مرکز مراجعه نمودید؟
هفته گذشته خانمم ناخوش احوال بود به بیمارستان دی مراجعه نمودیم، خانم دکتر عربی ایشان را ویزیت کردند و گفتند که مشکل خاصی ندارند و بعد از من نوار قلبی گرفتند (خانم دکتر عربی خواهر زاده بنده هستند ) و وقتی نوار من را دیدند، گفتند همین الان بایدبستری شوید ولی چون در بیمارستان دی هزینه ها بالا است و هر کسی از پس پرداخت هزینه آن بر نمی آید و با توجه به اینکه من 11 سال پیش در آن بیمارستان توسط دکتر ماندگار عمل شده ام ، تصمیم گرفتم به بیمارستانی مراجعه کنم که طر ف قرار داد بیمه های تکمیلی باشد که خودم این بیمارستان را انتخاب کردم.در بخش اورژانس نوار گرفتم و سریعا بستری شدم دو شب در اورژانس و الان سه شب است که در این بخش بستری هستم.
پزشک شما کیست ؟
دکتر حق جو و رزیدنت ایشان خانم دکتر کاظم نژاد هستند و هفته آینده عمل شوم .
آیا از پزشکتان راضی هستید؟
بله هم خود دکتر و هم رزیدنت ایشان مرتب به من سر می زدند.
آقا ی معصومی برخورد پرستاران و پرسنل بیمارستان را چگونه ارزیابی می کند؟
پرستاران خیلی مهربان هستند وخیلی خوب به بیماران رسیدگی می کنند، و چیزی که برای من جالب است  و حتی در بیمارستانهای دیگر و خارج از کشور ندیدم که در تمام شیفت ها ، در پایان شیفت ، تمام پرستاران به صورت گروهی و تخت به تخت بیماران را می بینند و گزارش 24ساعت گذشته بیمار را به هم می دهند.
آیا در خارج از کشور در بیمارستانی بستر ی بودید؟
دخترم در یکی از بیمارستانهای دوبی بستری بود ومن آنجا بودم
قسمت تغذیه را چگونه ارزیابی می کنید؟
غذای بیمارستان خوب است هر روز صبح از بیماران می پرسند که چه غذای می خورید و ظهر هم همان را می آورند .پرسنل تغذیه هم خیلی برخورد خوبی دارند .
آقای معصومی از میزان تحصیلات و شغل تان برایمان بگویید؟
من در سال 1336لیسانس حقوق گرفتم و در ارومیه قاضی بودم و الان مدیر عامل شرکت مشاورین یاران کاوشگرمی باشم و کارمان اعزام دانشجو به استرلیا و مالزی و نیوزلند و جدیدا شیلی می باشد.
آقای معصومی از همسر تان بگوئید ؟
53 سال پیش با همسرم ازدواج کردم ایشان دیپلمه هستند و خانه دار و من ایشان را به اندازه همه دنیا دوست دارم و با وجود ایشان ، احساس می کنم که مرد خوشبختی هستم و جالب این است که در شب اولی که در اورژانس بستری بودم سالگرد پنجاه و سه سالگی ازدواجمان بود که در بیمارستان دونفری جشن گرفتیم.
به همسرتان چی کادو دادید؟

یک اسکناس 100 دلاری
چند فرزند دارید؟
چهار فرزند دارم که دوتای آنها دو قلو هستند یکی پسر و دیگری دختر . پسرم لیسانی الکترونیک از دانشگاه هوتن دبی دارند و نماینده دانشگاه شیلی و نیوزلند ومالزی و استرلیا است.
و دخترم لیسانس نقاشی دارد به سبک سورئالیسم نقاشی می کند و در دبی نمایشگاه بر پا می کند نقاش به نامی هستند بنام نادیاآل آقا .
دختر دیگرم در یکی از ایالت های آمریکاعلوم اجتماعی و حقوق خوانده و مدیر شرکت نفتی ایران و فرانسه (توتال) می باشد.
دختر دیگرم زمین شناسی خوانده و خانه دار است و همسرشان در دبی شرکت انرژ ی خورشیدی دارد .
اوقات فراغت را در بیمارستان چگونه سپری می کنید ؟
روزنامه و مجله می خوانم با رادیو وموبایل سرگرمم .
اهل ورزش هم هستید ؟
بله در نزدیکی منزل باشگاهی هست که صبح ها 3 روز در هفته پیاده روی میکنم و 4 روز دیگر را در آب راه میروم و دمبل هم می زنم.
در سن 82 سالگی و دمبل؟
بله از پزشکم اجازه گرفتم
اخلاق و روحیاتتان چگونه است ؟
یادم نمی آید در تمام مدت عمرم عصبانی شده باشم من همیشه لبخند دارم و این هدیه ای است که به همه می دهم و من عاشق مردم هستم و دوست دارم به صورت همه لبخند بزنم.
چه پیغامی برای پرسنل این مرکز دارید؟
همه پرسنل زحمت کش هستند و چون خوب هستند سعی کنند خوبتر باشند.
چه پیغامی برای مدیریت مرکز دارید؟
بیشتر نظارت داشته باشند تا این همه خوبی ادامه پیدا کند.

گزارشگر:معصومه قدیری
عکس از معصومه قدیری