پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

برگزاری بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در پرتو عنایات الهی به منظور تجلیل و تکریم از محققین برجسته ایرانی داخل و خارج از کشور و معرفی فعالیتهای تحقیقاتی برتر علوم پزشکی دی ماه 1395 در دو قسمت برگزار میگردد:

افراد حقیقی(پژوهشگران حوزه سلامت):

• 1- محققین ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور (دارای حداقل H index ده)
  • 2- محققین جوان(متولدین 1360 و به بعد و دارای حداقل H index هفت)
  • 3- محققین دانشجو(متولدین 1356و به بعد و دارای حداقل H index هفت)
  • 4- صاحبان ابداعات و اختراعات
  • 5- صاحبان پژوهش های برتر
  • که آثار آنها در یکی از کمیته های علوم پایه پزشکی ، علوم بالینی و سلامت و ابداعات، اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار می گیرند.

تبصره:

• 1- H index داوطلبین بر اساس پایگاه داده Scopus مورد ارزیابی قرار می گیرد.
  • 2- رعایت شرط حداقل H index برای موارد 4 و 5 مدنظر نمی باشد.

نهادهای حقوقی:

• 1- دانشگاه های علوم پزشکی کشور
  • 2- مراکز تحقیقاتی مصوب علوم ‌پزشکی
  • 3- کمیته ‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌های علوم ‌پزشکی
  • 4- مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی
  • 5- سازمان‌ های غیردولتی، شرکت ‌ها، مؤسسات، انجمن ‌های خیریه و انجمن‌ های علمی حامی پژوهش‌ های علوم ‌پزشکی

شرایط شرکت در جشنواره:

• 1- افرادی که مایل به شرکت در گروه‌های محققین و محققین جوان یا دانشجو در هر کمیته هستند لازم است پس از ثبت نام، کارنامه پژوهشی 8 سال گذشته شامل مقالات – کتب تألیفی و پتنت خارجی (از سال 1388 یا 2009 و به بعد) را از طریق سامانه الکترونیکی جشنواره ارسال نمایند.
  • 2- محقق جوان، داوطلبان متولد 1360و به بعد (با ارائه تصویر شناسنامه) و محقق دانشجو، داوطلبان متولد 1356 و به بعد (با ارایه تصویر شناسنامه وگواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه) را شامل می گردد .
  • 3- افرادی که مایل به شرکت در بخش ابداعات، اختراعات و فناوری در حیطه‌های علوم پزشکی می‌باشند لازم است پس از ثبت شرح کامل ابداع یا اختراع، کارنامه پژوهشی 8 سال اخیر خود (از سال 1388یا 2009 و به بعد) را به انضمام مستندات لازم از طریق سامانه جشنواره ارسال نمایند. فقط در موارد استثنایی طبق نظر داوران شرط ارائه مقاله منتفی خواهد شد.
  • 4- بر اساس آیین نامه بنیاد ملی نخبگان جهت استفاده از مزایای بنیاد لازم است سهم مشارکت داوطلب کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری حداقل 45 درصد باشد.
  • 5- محققینی که دارای مقاله ای با شرایط زیر باشند می توانند در هریک از کمیته های علوم پایه پزشکی یا علوم بالینی و سلامت در گروه پژوهش برتر ثبت نام نموده و مقاله برتر خود را ارسال نمایند.
    • الف- داوطلب نویسنده اول یا مسئول باشد.
    • ب- مقاله اصیل پژوهشی یا مروری باشد.
    • ج-مقاله در سه سال اخیر (1393 یا 2014 و به بعد) در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی چاپ شده باشد.
    • د- مقاله دارای حداقل Citation 30 در ISI باشد.
    • ه- IF مجله حداقل 10 باشد یا مقاله در 10% اول نشریات تخصصی موضوع مقاله چاپ شده باشد.
  • 6- کلیه داوطلبان گروه پژوهش برتر و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری لازم است موافقت نامه همه همکاران خود را آپلود نمایند، در غیر این صورت پرونده به کمیته داوران ارسال نخواهد شد.
  • 7- دانشگاه ها، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور مطابق شاخص های تعریف شده در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارزشیابی و امتیازدهی می شوند و برترین ها به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی معرفی می گردند.
  • 8- سازمان های غیردولتی، شرکت ها، مؤسسات، انجمن های خیریه و انجمن های علمی حامی پژوهش های علوم پزشکی در صورت داشتن شرایط لازم پس از ثبت نام، مستندات و تأییدیه های انجام فعالیت های پژوهشی سازمان را با تأیید بالاترین مقام مسئول مؤسسه مربوطه به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ارسال می نمایند.

نکات قابل توجه

• 1- تمام مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام می گردد. داوطلبان کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در صورتیکه نمونه اختراع داشته باشند لازم است آنرا به همراه لوح فشرده حاوی فیلم اختراع خود به دبیرخانه ارسال نمایند.
  • 2- برگزیدگان هشت دوره اخیر (دوره چهاردهم و به بعد) نمی توانند در این دوره از جشنواره شرکت نمایند. (به استثنای داوطلبین گروه پژوهش برتر)
  • 3- انتخاب برگزیدگان کمیته های علوم پایه پزشکی و علوم بالینی و سلامت کلیه گروه ها به استثنای گروه پژوهش برتر براساس شاخصهای کارنامه پژوهشی 8 ساله اخیر صورت خواهد گرفت:

شاخصها عبارتند از:

• الف- مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی

ISI(Web of Science), Medline, PubMed, PMC, Scopus, Emerging Sources Citation Index, Embase, Chemical Abstract, Biological Abstract, CINAHL.

• ب- کتب تألیفی
    • ج- پتنت خارجی
  • 4- جهت بررسی و امتیاز دهی، ارسال Pdf هر مقاله الزامی است، در غیر اینصورت مقاله قابل بررسی نخواهد بود.
  • 5- تنها به مقالاتی که در حیطه علوم پزشکی باشد امتیاز تعلق می گیرد.
  • 6- برای هر مورد کتاب تألیفی داوطلب درصورتی که حداقل10% یا 10 مرجع از منابع آن ناشی از پژوهش های مؤلف باشد حداکثر 20 امتیاز تعلق می گیرد.
  • 7- ارسال یک نسخه از اصل کتاب به دبیرخانه جهت بررسی و امتیاز دهی الزامی است.
  • 8- برای هر مورد پتنت خارجی داوطلب درصورت ثبت شدن وداشتن مستندات لازم شامل تصویر، شماره، کشور محل اجراء و لینک دسترسی به پتنت حداکثر 40 امتیاز تعلق می گیرد.
  • 9- اگر پتنت، کاربردی و تجاری گردیده باشد با نظر هیأت داوران حداکثر 80 امتیاز اختصاص می یابد.
  • 10- به منظورتسهیل فرایند ثبت نام و آشنایی هر چه بیشتر داوطلبان، دستورالعمل ثبت نام، سایر راهنماها و لیست نشریات مورد نیاز در سایت جشنواره قابل دسترسی است.

دکتر سید حسن هاشمی

رئیس شورای‌عالی جشنواره و وزیر محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دکتر رضا ملک‌زاده

نایب رئیس شورای‌عالی و رئیس هیأت اجرایی جشنواره و معاون تحقیقات و فناوری