دوشنبه 31 ارديبهشت 1403

سمپوزیوم پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز: سمپوزیوم پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی با حضور دکتر نوحی رییس مرکز ،دکتر پیغمبری معاون آموزشی مرکز و با همکاری گروه های بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران در مورخ 13 آبانماه سال جاری در سالن همایش B برگزار شد.

در ابتدا رییس مرکز ضمن خیرمقدم به حضار گرامی و تشکر ویژه از دکتر مرادنژاد دبیر علمی و رستمی سوپروایزر کنترل عفونت و دبیر اجرایی این سمپوزیوم  که برگزاری این سمپوزیوم نتیجه زحمات آنها بوده است ،ازهمکاری گروه های عفونی دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران تقدیر کرد.

دکتر نوحی در ادامه افزود: بحث عفونت های بیمارستانی بحث بسیار مهمی در سرتاسر دنیا می باشد و ما هم به نوعی با آن درگیر هستیم ،در مرکز ما این مسئله بسیار مهمی است مخصوصا" در بیمارانی که مشکل دیابت و ضعف ایمنی بدن را دارند،

وی در ادامه به شستشوی دست اشاره کرد و افزود کلیه همکاران ما در کادر درمان چه پزشک و پرستار در هنگام ورود و خروج دست های خود را شسته و با محلول ضدعفونی کنند، این عمل می تواند یکی از عوامل پیشگیرانه در عفونت بیمارستانی باشد.

در ادامه معاون آموزشی مرکز ، از تمام اساتید و مهمان گرامی که در این سمپوزیوم یک روزه شرکت کرده اند صمیمانه تشکر کرد  و خیر مقدم گفت و ادامه داد: برگزار کنندگان این سمپوزیوم ،مرکز قلب و عروق شهید رجایی و گروه های بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران می باشند،تشکر ویژه دارم از دبیر محترم علمی سمینار دکتر مرادنژادکه من شاهد تلاش چندین ماهه وی برای این سمینار بودم البته با همکاری دکتر کمالی متخصص عفونی این مرکزو دبیر اجرایی این سمینار رستمی سوپروایزر کنترل عفونت مرکز و با کوشش های پیگیرانه ایشان در صدد کنترل عفونت و با بکارگیری افراد زیادی از کارکنان و پزشکان مرکز سهم ستودنی را در پیشگیری عفونت های بیمارستانی در این مرکز دارند.همچنین از اساتید و اعضاء هیئت علمی  دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران،دکتر محرز استاد بزرگ گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر انجمن عفونی ایران ،دکتر رسولی نژاد استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ،دکتر حاجی عبدالهی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی گروه و دیگر اعضاء دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر افخمی،دکتر اسماعیل پور ،دکتر سیفی و دکتر منتظری و همچنین از اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر براتی و دیگر استاتید آن دانشگاه همگی از بزرگترین اساتید  کشور می باشند و مشکل اصلی ما مسئله عفونت ها بیمارستانی است و همه ما نسبت به آن مسئولیت جدی داریم ،مسئولیت نگهداری از بیماران بستری و حفاظت کادر درمان بیمارستان بر عهده ما است.

وی ادامه داد امروز در این سمپوزیوم در خصوص عفونت زخم جراحی و پنو مونی بیمارستانی بحث و تبادل نظر صورت می گیرد و امیدواریم در آینده ای نزدیک مسائلی که روز به روز در دنیا تغییر پیدا می کند را رصد کنیم و بر روی گایدلاین ها بازبینی جدید انجام دهیم،این سمپوزیوم می تواند تاثیر مهمی در کاهش عفونت بیمارستانی داشته باشد.

دکتر مرادنژاد نیز دبیر علمی سمپوزیوم ضمن خیر مقدم به حضار و اساتید محترم ، امیدوار شد این سمینار بار علمی  بالایی برای حاضرین داشته باشدو ما بتوانیم به روش های نوین در خصوص کنترل عفونت دست یابیم و از این روش ها در روند کاهش عفونت های بیمارستانی بهره جوییم.

وی در ادامه از رستمی دبیر اجرایی ،واحد های مختلفی که در برگزاری سمپوزیوم ما را همراهی کردند کمال تشکر و قدردانی را کرد.

توضیح به اینکه این همایش دارای امتیاز بازآموزی بوده و برای کلیه همکاران مرکز بصورت رایگان برگزار شد.

علاقمندان می توانند عکس های سمپوزیوم را در لینک زیر ملاحظه فرمایند:
yon.ir/YWJ2

عکس از: اکبر جعفری