جمعه 28 ارديبهشت 1403

برگزاری دومین کارگاه احکام پرستاری در مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی ،، با همکاری مرکز قلب و عروق شهید رجایی با کانون عترت و قرآن نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران ،دومین کارگاه احکام پرستاری با حضور گسترده همکاران پرستار برگزار شد.
در طی این طرح بیش از صد پرسنل پرستاری آموزش احکام و اخلاق دیده و گواهی باز آموزی خود را در اسرع وقت دریافت می کنند.
مرکز فرهنگی قرآن و عترت که با رسالت گسترش و تعمیق معارف ناب قرآنی و ترویج سیره اهل بیت علیهم السلام در فضای دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می کند در کنار طراحی و عملیاتی نمودن برنامه های متنوع دینی فرهنگی در قالبهای جذاب و متنوع سه طرح ویژه کارگاههای احکام پرستاری(باامتیاز بازآموزی)، طبیب دوار(حضور مبلغان در بخشهای درمانی برای عیادت و پاسخگویی به مسائل شرعی و شبهات و...) و طرح عیادت دوره ای از بیماران در مراکز تابعه دانشگاه را به صورت اختصاصی پیگیری می کند.
خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس از: معصومه قدیری