جمعه 28 ارديبهشت 1403

برگزاری سومین کارگاه احکام پرستاری در مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
 به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی ، با همکاری مرکز قلب و عروق شهید رجایی و کانون عترت و قرآن نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران ،سومین کارگاه احکام پرستاری با حضور گسترده همکاران پرستار برگزار شد.
در طی این طرح بیش از صد پرسنل پرستاری آموزش احکام و اخلاق دیده و گواهی باز آموزی خود را در اسرع وقت دریافت می کنند.
مرکز فرهنگی قرآن و عترت که با رسالت گسترش و تعمیق معارف ناب قرآنی و ترویج سیره اهل بیت علیهم السلام در فضای دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می کند در کنار طراحی و عملیاتی نمودن برنامه های متنوع دینی فرهنگی در قالبهای جذاب و متنوع سه طرح ویژه کارگاههای احکام پرستاری(باامتیاز بازآموزی)، طبیب دوار(حضور مبلغان در بخشهای درمانی برای عیادت و پاسخگویی به مسائل شرعی و شبهات و...) و طرح عیادت دوره ای از بیماران در مراکز تابعه دانشگاه را به صورت اختصاصی پیگیری می کند.

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس از: معصومه قدیری