چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403

برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار جامع خدمت طرح پزشکان و پیرا پزشکان و پیام آوران بهداشت به میزبانی مرکز قلب و عروق شهید رجایی

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز: کارگاه آموزشی نرم افزار جامع خدمت طرح پزشکان و پیرا پزشکان و پیام آوران بهداشت با حضور دکتر فتحی زاده رئیس اداره طرح وزارت متبوع ، مسئولین، مدیران ، کارشناسان ستادی و مسئولین طرح دانشگاههای علوم پزشکی کشور به میزبانی مرکز آموزشی ، تحقیقاتی قلب و عروق شهید رجایی در سالن D برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر فتحی زاده از استاد معظم جناب آقای دکتر نوحی به لحاظ میزبانی ارزشمندشان تشکر کرد و توضیحات لازم در خصوص سیاستهای کلان وزارت متبوع در زمینه خدمت طرح نیروی انسانی اجباری ، اختیاری و پیام آوران ارائه دادند. سپس  دکتر اسماعیلی به آموزش نرم افزار مربوطه پرداختند. همچنین در این جلسه مشکلات و مسائل قانونی و حقوقی نیروهای طرحی پرداخته شد  و  نمایندگان دانشگاههای مختلف هر کدام به بیان مشکلات حوزه مربوطه پرداختند و تجربیات خود را در حل مشکلات دانشگاههای مختلف به اشتراک گذاشتند.

علاقمندان می توانند تصاویر این جلسه را در لینک زیر ملاحظه فرمایند:
public-relationship.old.rhc.ac.ir/fa/gallery/217/PhotoList/کارگاه.آموزشی.نرم.افزار.جامع.خدمت.طرح.پزشکان.و.پیرا.پزشکان.و.پیام.آوران.بهداشت.به.میزبانی.مرکز.قلب.و.عروق.شهید.رجایی.html

عکس از : اکبر جعفری

شنبه 30 بهمن 1395  9:22