شنبه 1 ارديبهشت 1403

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 96-97 در مرکز قلب و عروق شهید رجایی

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز، جلسه توجیهی دانشجویان کارشناسی ارشد جدیدالورود سال تحصیلی 96-97 با حضور دکتر پیغمبری معاون آموزشی،دکتر غلامپور معاون درمان،شمس مسئول تحصیلات تکمیلی مرکز و دیگر اعضاء هیئت علمی مرکز و با حضور دانشجویان در مورخ چهارم مهرماه سال جاری در سالن D مرکز برگزار شد.
دکتر پیغمبری و دکتر غلامپور در ابتدا ضمن خیرمقدم به دستیاران ،به معرفی مرکز پرداختند و توصیه های ضروری را یادآور شدند و دیگر اساتید نیز طبق برنامه های از قبل تنظیم شده از سوی معاونت آموزشی مرکز به شرح به سخنرانی خود پرداختند.

علاقمندان می توانند تصاویر این جلسه را در آلبوم تصاویر روابط عمومی مرکز ملاحظه فرمایند:
public-relationship.old.rhc.ac.ir/fa/gallery/269/PhotoList/برگزاری.جلسه.توجیهی.دانشجویان.کارشناسی.ارشد.سال.تحصیلی.96.97.در.مرکز.قلب.و.عروق.شهید.رجایی.html

عکس از: اکبر جعفری

چهارشنبه 5 مهر 1396  12:23