دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

دکتر محمد جواد زیبایی نژاد استاد قلب دانشگاه علوم پزشکی شیراز و عضو هیات بورد قلب و عروق در حاشیه برگزاری آزمون بورد در مرکز قلب و عروق شهید رجایی
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، دکتر محمد جواد زیبایی نژاد استاد قلب دانشگاه علوم پزشکی شیراز و عضو هیات بورد قلب و عروق گفت:امسال به نظر من در آزمون کتبی به نسبت پارسال و سالهای گذشته کیفیت بهتری داشت تعداد اعتراضات کمتر بود و کیفیت سوالات به مراتب بهتر بود هم اساتیدو هم شرکت کنندگان رضایت بیشتری داشتند.
وی افزود:درقسمت کتبی که 30%مردودی داشتیم در آزمون شفاهی هم طبق انتظارات سال پیش 30% مردودی خواهد بود که حدودا" بین 40% تا 50% قبولی خواهیم داشت.
دکتر زیبایی نژاد در ادامه گفت: 150نفردر آزمون کتبی شرکت کردند که 49 نفر مردود شدند در آزمون شفاهی هم 150 نفر شرکت کردند که 100 نفر از امسال و 50 نفر از سال گذشته شرکت کردند که احتمالا 100 نفر قبول خواهند شد.
ایشان در انتها از دکتر علیرضا جلالی رئیس مرکز بابت برگزاری بسیار خوب آزمون آسکی تقدیر و تشکر کرد.

عکس از:معصومه قدیری
دوشنبه 27 شهريور 1391  20:39