يکشنبه 30 ارديبهشت 1403

برگزاری همایش پیوند قلب در مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، همایش پیوند قلب با حضور دکتر علیرضا جلالی رئیس و دیگر اساتید بنام کشور در مورخ 12مهرماه 1391 در سالن همایش مرکز برگزار شد.
دکتر ضرغام حسین احمدی استادیار جراحی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، این همایش را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: از نظر عملی هم با توجه به صحبت هایی که بین اعضا و تیم ها صورت پذیرفت ومشکلاتی که مطرح و راه حل هایی که پیدا شد امیدواریم این جلسات هر ماه بطور مرتب ادامه پیدا کند که مهمترین قسمت که می تواند عامل موفقیت نیز باشد تداوم این جلسات می باشد و این خود باعث می شود صمیمیت و مشارکت گروه های پیوند قلب زیاد شود.
دکتر بخشنده یکی از سخنرانان ، این همایش را بسیار علمی خواند و افزود: مطالب زیادی از طرف همکاران مطرح شد وما با همکاران ارتباط برقرار کرده وتبادل اطلاعات می کنیم .
ایشان در انتها خاطر نشان کرد:باید این جلسات باشد تا پیوند ارتقا پیدا کند واگر تبادل اطلاعات نباشد ،ما نمی توانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم وپیوند به روش پویا ادامه پیدا نمی کند.
عکس از : معصومه قدیری
شنبه 15 مهر 1391  7:28