جمعه 21 ارديبهشت 1403

برگزاری کار گاه مدیریت خطر و ایمنی در مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، این کارگاه با حضور دکتر صداقت رئیس گروه حاکمیت بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران ،دکتر علیرضا جلالی رئیس، روسا گروه های پزشکی، جمعی از پزشکان،مترون،سوپروایزران،سرپرستاران بخش ها و برخی از مسئولین واحدها در سالن همایش مرکز در مورخ 24 آبان ماه سال جاری برگزار شد.
طبق گزارش دفتر حاکمیت بالینی مرکز: دکتر گل پیرا مسئول حاکمیت بالینی ، ابتدا در خصوص اهمیت بحث ایمنی، مدیریت خطر،HFMEAو RCA در نظام اعتبار بخشی و حاکمیت بالینی مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر صداقت در خصوص اهمیت مبحث مدیریت خطر ، ایمنی و اینکه این مباحث تا به چه اندازه می توان در بروز کاهش ریسک و خطا موثر باشد راهکارهایی را ارائه نمود .
ایشان در ادامه در مورد یک نمونه از گام های عملی RCA جهت انجام دقیق و صحیح آن با ذکر یک مثال واقعی، که در مرکز توسط گروه RCAو جمعی از پزشکان و پرستاران گردآوری شده بود برای تفهیم بهتر به نمایش گذاشت.
توضیح به اینکه ادامه این کارگاه به مورخ 8 آذرماه سال جاری موکول گردید.
خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس از : سید امیر حسین میر کمال