جمعه 31 فروردين 1403

پیام تبریک رئیس ومسئولین بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت فرا رسیدن روز بزرگداشت ابوعلی سینا (روز پزشک)
رئیس ومسئولین بیمارستان قلب و عروق شهیدرجایی فرا رسیدن روز بزرگداشت ابوعلی سینا (روز پزشک) را به کلیه پزشکان گرامی تبریک عرض می نمایند.
سه شنبه 31 مرداد 1391  11:22
 فراخوان کنگره بین المللی امام علی النقی (ع)
شنبه 28 مرداد 1391  8:24
 پیام تبریک رئیس ومسئولین مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر
رئیس ومسئولین مرکز آموزشی ،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی ایرانیان و شیعیان جهان تبریک عرض می نمایند.
شنبه 28 مرداد 1391  7:38
 برگزاری جلسه کمیته آراستگی و زیباسازی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی
جلسه کمیته آراستگی و زیباسازی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.
چهارشنبه 25 مرداد 1391  16:27
 برگزاری ضیافت افطاری مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی با حضور مدیران حراست بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی تهران
ضیافت افطاری با حضور مدیران حراست بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.
چهارشنبه 25 مرداد 1391  16:10
 دومین جلسه کمیته امور هیات علمی ایثارگران برگزار شد
دومین جلسه کمیته امور هیات علمی ایثارگران با محوریت تعیین زمان و نحوه برگزاری گردهمایی بزرگ خانواده ایثارگر دانشگاه و تشکیل کمیته های کاری در جهت پیگیری درخواست ها و حمایت از ایثارگران برگزار شد.
چهارشنبه 25 مرداد 1391  7:26
 مصاحبه با رئیس بخش CCU.G دکتر فرشاد شاکریان فوق تخصص اینترونشنال
سه شنبه 24 مرداد 1391  15:17
 مصاحبه با پرسنل الکترو کاردیوگرافی
مصاحبه با خانم عنادی پرسنل الکترو کاردیوگرافی
يکشنبه 22 مرداد 1391  15:46
 افتتاح درمانگاه جدید در بخش اورژانس مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
درمانگاه جدید در بخش اورژانس مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی افتتاح شد.
يکشنبه 22 مرداد 1391  15:39
 برگزاری پنجمین جلسه شورای راهبردی پژوهشی در مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
پنجمین جلسه شورای راهبردی پژوهشی در سالن همایش مرکز آموزشی،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.
شنبه 21 مرداد 1391  16:23