پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

فراخوان شرکت در اولین تور کوهپیمایی یکروزه خواهران و برادران در سال ۱۳۹۲
شنبه 31 فروردين 1392  6:27
 پیام تبریک ریاست ، مدیریت ومسئولین بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
ریاست، مدیریت ومسئولین بیمارستان قلب و عروق روز علوم آزمایشگاهی را بر تمامی همکاران گرامی آزمایشگاه کشورمان تبریک عرض می نمایند.
شنبه 31 فروردين 1392  6:2
 برگزاری اولین دوره آموزشی پایه و پیشرفته اکمو در مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
اولین دوره آموزشی پایه و پیشرفته اکمو در مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.
چهارشنبه 28 فروردين 1392  16:19
 استقبال بی نظیر پرسنل مرکز قلب و عروق شهید رجایی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران
پرسنل مرکز قلب و عروق شهید رجایی از دکتر اعتمادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران استقبال بی نظیر کردند.
دوشنبه 26 فروردين 1392  16:0
 افتتاح فاز اول بیمارستان محب کوثر در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رئیس جمهور
فاز اول بیمارستان محب کوثر در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
دوشنبه 26 فروردين 1392  15:33
 دکتر زهرا علیزاده ثانی از مرکز قلب و عروق شهید رجایی مدال طلای ویژه جشنواره اختراعات ژنو را از آن خود کرد.
يکشنبه 25 فروردين 1392  7:32
 پیام تسلیت رئیس و مسئولین مرکز قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
رئیس ومسئولین بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را بر تمامی مسلمین جهان تسلیت عرض می نمایند.
يکشنبه 25 فروردين 1392  7:12
 قابل توجه پزشکان و کلیه کارکنان گرامی مرکز
شنبه 24 فروردين 1392  8:3
 چهارمین همایش قلب کودکان ایران در مرکز قلب و عروق شهیدرجایی
چهارمین همایش قلب کودکان ایران در مرکز قلب و عروق شهیدرجایی برگزار می گردد.
شنبه 24 فروردين 1392  7:35
 برگزار ی سمینار یک روزه تشخیص ودرمان فشار خون وتازه های آن در مرکز قلب وعروق شهید رجایی
سمینار یک روزه تشخیص ودرمان فشار خون وتازه های آن در مرکز قلب وعروق شهید رجایی برگزار گردید.
جمعه 23 فروردين 1392  7:7